Wie zitten er achter Hulp is Hier

Hey, wat leuk om kennis te maken!
Wij zijn Marjolein en Diana en samen werken wij als Technisch Virtual Assistants bij Hulp is Hier.

Over ons _ Hulp is Hier - technisch virtual assistants

Een duo?

Ja, maar maak je geen zorgen we doen niet aan zang en dans, wel werken we graag (en heel goed) samen.

 

Over Hulp is Hier als Technisch Virtual Assistants

Wij zijn allebei technische geschoolde VA’s met veel ervaring en we zijn voornamelijk werkzaam op het gebied van technische website ondersteuning en social media.

De reden dat we graag samenwerken ligt in het feit dat we elkaar heel goed aanvoelen en aanvullen. Met onze gecombineerde expertise kunnen we jou het hele gewenste pakket aanbieden. Van social media adverteren, e-mailmarketing en het implementeren van de juiste plugins op je website.

We hebben al heel wat websites gebouwd (en onderhouden), klanten geholpen met technische problemen, online leeromgevingen gemaakt, e-mail funnels gebouwd en nog heel veel meer.
Onze kennis komt van cursussen en van heel veel trial and error, die vooral ontstaat na de beruchte zin: “kun jij misschien even dit of dat uitzoeken”…

We werken met klanten met een shop, of een boekingssysteem (of een combinatie daarvan), maar ook met sites met leeromgevingen. Draaien updates, voeren support uit, of gooien een hele site op de schop. Passen SEO toe en optimaliseren voor mobiele weergave, schrijven pakkende teksten en maken en plannen content voor social media posts en advertenties.

We hebben (ruime) ervaring met WordPress, Divi, Elementor, Learndash, Wishlist Member en andere populaire plugins zoals WooCommerce, Calendly enz..

Ook zijn we goed bekend met e-mailmarketing zoals ActiveCampaign (Mailblue), Mailerlite enz. Kortom: vrijwel alle voorkomende werkzaamheden.

We werken ook samen bij verschillende grote ondernemers die hulp nodig hebben bij het onderhouden en managen van hun helpdesk. Daar leveren we technische ondersteuning aan heel veel verschillende opdrachtgevers, met net zoveel verschillende en uitlopende technische problemen. Sherlock Holmes is er soms niets bij! 

Het voordeel van het werken als een team is – naast dat we samen meer weten – dat we ook altijd backup hebben en vakanties of ziekte goed kunnen overbruggen. Eigenlijk is het een ideale oplossing !

Wil je ook met ons samenwerken?

Laat dan snel iets van je horen!

Enthousiaste groet,

“Marjolein en Diana”

Contact

Marjolein

Marjolein van Dorsser-Hulp is Hier

Na mijn opleiding (HEAO commerciële economie) heb ik verschillende rollen bij diverse bedrijven gehad.

En of ik nu Marketing Coordinator, Event Planner, Personal Assistant of Office Manager was, er was elke keer een overeenkomst. Iets waar ik in uitblonk. Waarin ik volledig tot mijn recht kwam en waarmee ik ook echt in mijn nopjes was. Wanneer dat was? Tja, ik kan het eigenlijk niet anders omschrijven als ‘Wanneer ik regeltante pur sang kon zijn’. Met andere woorden, wanneer er proactief nagedacht moest worden over alles wat er nodig was om bijvoorbeeld een klantevenement succesvol te laten verlopen. Of een feestelijke diploma-uitreiking na een training. Of een opening van een nieuw kantoorpand.

Kortom, wanneer er iets te regelen of te organiseren viel. En doordat ik vaak ‘van alles en nog wat regel’ en ‘graag werk uit handen neem’ ben ik er ook echt goed in geworden. Het is voor mij elke keer weer een kick als ik al iets in gang heb gezet waar een ander nog niet eens aan gedacht heeft.

Kleinere bedrijven hebben ook regelmatig een ‘regeltante’ nodig, echter niet full-time en meestal ook niet voor langere tijd. Ik zie met name dat er bij de organisatie van een groot evenement, training of lancering van een nieuw product extra proactieve handjes (en dus ook hersenen) nodig zijn. Op zulke momenten ben je op zoek naar mij! Het mag duidelijk zijn dat ik heel graag – met opgerolde mouwen – met je mee denk en aan de slag ga.

Diana

Diana van Santen - de Bruijn - Hulp is Hier

Social media, websites, gadgets, techniek, het heeft altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me gehad. Zolang internet bestaat ben ik beste vrienden geworden met Google daar heb ik ontzettend veel dingen van geleerd!
Ik ben dan ook altijd de “go to person” in mijn omgeving als het gaat om vragen over laptops, telefoons, gadgets, maar ook als het gaat om ideeën en strategieën.
Mijn nieuwsgierigheid om dingen te snappen, weten en ontdekken heeft me al op heel veel plekken en in heel veel geweldige en unieke situaties gebracht!

Zo ben ik ooit uit nieuwsgierigheid een startende ondernemer gaan helpen met het testen van zijn web platform en een half jaar later was ik de Marketing en PR consultant van zijn Amerikaanse begeleider Jennifer Kite – Powell, de oprichtster van het eerste PR en Marketing bureau Ink Communications!
Werk is ook altijd naar mij toegekomen in plaats dat ik er zelf actief achteraan moest.

Mensen raken getriggerd en geïnspireerd door mijn enthousiasme en ideeën en willen daar dolgraag mee samenwerken en gebruik van maken!
Dat is ook wat ik jou kan bieden, meer tijd om je focussen op je eigen onderneming en je passie weer terug te vinden of aan te wakkeren, zodat je weer net zo enthousiast wordt als toen je net begon!
Ik neem alle taken die jij als rompslomp of tijdrovend ziet over en jij gaat weer doen waar jij het beste in bent! Win win situatie toch?!

Let's Do It!

Laten we samenwerken en zo tot geweldige resultaten komen.

Skip to content