SEO 

Zoekmachine optimalisatie 

Heb je moeite om online gevonden te worden?

SEO heeft alles te maken met het optimaliseren van webpagina’s voor weergave in de zoekresultaten van zoekmachines.
Google gebruikt een algoritme om de rangschikking van pagina’s te bepalen en er zijn een heleboel variabelen en ranking factoren die moeten worden bekeken.

Relevantie is de absolute sleutel als het gaat om SEO en het is echt mega belangrijk dat wat wordt weergegeven op je website ook echt relevant is voor de mensen die de inhoud bekijken.

Het creëren van inhoud van hoge kwaliteit voor de pagina’s van je website is een andere belangrijke factor, omdat het van invloed is op hoe de gebruiker interactie heeft met de betreffende pagina. Gaat ie weg of blijft ie.

Een paar andere factoren die van invloed kunnen zijn op je positie in de zoekmachine resultaten zijn het hebben van een veilige en toegankelijke website, website snelheid en mobiel-vriendelijkheid (responsive).

Met behulp van een combinatie van “on-page SEO” in de vorm van interne links, copywriting, afbeelding optimalisatie, pagina snelheid en URL-structuur en “off-page SEO” waaronder de reputatie van je website kan Hulp is Hier je helpen om je website uit de donkere spelonken van Google te halen en in de schijnwerpers te zetten.

SEO zoekwoorden optimalisatie Hulp is Hier

Sterke SEO strategie

Een sterke SEO-strategie zal helpt om de zichtbaarheid in online zoekresultaten te verbeteren en is een absoluut essentieel onderdeel van elke online marketing strategie.

Als je dit leest, dan is het zeer waarschijnlijk dat je een ondernemer bent die de Google zoekresultaten voor je bedrijf wil verbeteren en je online zichtbaarheid wil laten groeien.

Je bent op de juiste plek!

Zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten

SEO ANALYSE

Zoekmachine Optimalisatie begint met weten waar je website op dit moment staat.

Wij doen onderzoek naar je website en kijken waar deze staat in Google en geven aan de hand van die resultaten aanbevelingen om je huidige positie te verbeteren.

ON PAGE SEO

On-page SEO betreft alle optimalisatie factoren binnen de inhoud van je website, de content (teksten), afbeeldingen, interne links, metagegevens en meer.

We bekijken je website en zullen deze optimaliseren op zoekwoorden.
Dit doen we door het instellen van van focus zoekwoorden, ook zullen we je URL’s, afbeeldingen en teksten optimaliseren.

CONCURRENTIE ANALYSE

We analyseren de websites van je concurrenten en zoeken naar mogelijkheden voor jouw bedrijf zodat we het organische verkeer op die manier nog meer te kunnen laten groeien.

COPYWRITING

Het opstellen van kwaliteits inhoud die relevant is voor de gebruiker en geoptimaliseerd is voor een reeks trefwoorden is van cruciaal belang voor SEO-activiteiten op jouw website.
Wij kunnen je helpen met het creëren van teksten van topkwaliteit.

OFF-PAGE SEO

We doen research naar relevante mogelijkheden op blogs, websites en social media waar we een link naar jouw website kunnen laten plaatsen. Dit om zo extra verkeer jouw kant op te sturen en hierdoor een hogere autoriteitspositie in Google op te bouwen.

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

Zoekwoorden onderzoek is van vitaal belang voor je succes met SEO. Het selecteren van de juiste zoekwoorden is echt een cruciaal onderdeel van je marketingstrategie en het vinden van zoekwoorden waar mensen ook daadwerkelijk naar zoeken is daarom mega belangrijk.
We gaan op zoek naar zoekwoorden waar je mee kan scoren op basis van concurrentieniveau en zoekvolume.

LOKALE SEO

Lokale SEO is een methode van zoekmachine optimalisatie, maar dan gericht op een specifieke regio of plaats.

Deze lokale zoekresultaten krijgen een steeds prominentere plaats bij Google.
Zo gaat het niet alleen over de vindbaarheid op zoekwoorden met een plaatsnaam, maar is het ook van belang dat je profiel bij Google Mijn Bedrijf goed gevonden wordt en je bedrijf goed wordt weergegeven in Google Maps.

TECHNISCHE SEO

Voor de technische optimalisaties kijken we naar hoe je website presteert op een meer technisch niveau. We kijken daarvoor naar dubbele inhoud (duplicate content), snelheid en prestaties van je website, canonical tags, optimalisatie van afbeeldingen en meer.

"EEN WEBSITE ZONDER SEO IS ALS EEN RACEAUTO... ZONDER BRANDSTOF "

Het proces van SEO Zoekmachine optimalisatie

 

Ons doel is het om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Zoekmachine optimalisatie kan een uitdagende klus zijn. Wij zullen het hele proces voor je ontleden en ervoor zorgen dat alles overzichtelijk en zonder stress zal verlopen.

Fase 1, Evaluatie

Onderzoek

We doen zoekwoorden onderzoek en checken wat de beste aanpak zal zijn in jouw specifieke niche/branche.

Controle

We beginnen met een volledige website controle, gericht op de technische gezondheid van je website en het identificeren van de best presterende inhoud.

Analyse

We nemen je concurrenten onder de loep en analyseren hun websites om sterktes, zwaktes en natuurlijk de mogelijkheden.

Fase 2, Strategie

Content

We analyseren en identificeren welke inhoud je hebt en wat er ontbreekt op je website qua teksten en afbeeldingen. Ook kijken we hoe we de bestaande inhoud kunnen verbeteren.

Focus Zoekwoorden

Focus zoekwoorden worden ingesteld op elke pagina om ervoor te zorgen dat alle pagina’s een duidelijk doel hebben.

Infrastructuur

De infrastructuur van je website speelt een belangrijke rol in hoe de inhoud wordt geleverd aan je bezoekers.

We zullen aan de hand van onze bevindingen aanbevelingen doen voor on-site veranderingen en infrastructuurverbeteringen.

Fase 3, Uitvoering

Optimalisatie van de inhoud

Wat is de zoekintentie achter de zoekwoorden waarop we ons richten en voldoet je content aan deze intentie?

Zo niet, dan optimaliseren we de content om ervoor te zorgen dat het een geweldige gebruikerservaring oplevert.

Aanbevelingen

Voortdurende website en content aanbevelingen zullen worden gedaan om ervoor te zorgen dat we bovenop je SEO blijven zitten.

Contact

Skip to content