Technisch VA

Je eigen technische superhelden staan voor je klaar!

Als succesvolle ondernemer sta jij voor kwaliteit. Je hebt het gevoel dat je niet de beste kwaliteit kunt leveren omdat je simpelweg te veel tijd kwijt bent aan technische zaken. Je kunt je technische struggles met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn gek op alles tot in de puntjes uit te zoeken en zorgen ervoor dat al je problemen opgelost worden.

Wij geloven dat je bedrijf mooier en meer succesvol wordt als je je kunt bezig houden met wat je het liefste doet. Voor ons is dat drukke ondernemers ondersteunen bij de technische werkzaamheden binnen hun bedrijf. Zo krijg jij dus veel meer tijd en ruimte voor meer focus en energie.

Als Technisch VA werken wij alleen voor de tijd waar je ons voor nodig hebt. Je hoeft dus niemand vast in dienst te nemen.

Hulp is dus hier! Waar kunnen we jou je mee helpen?

Hulp is hier, Technisch Va

Hoe kunnen we je helpen?

Als Technisch VA ondersteunen we je met al jouw technische struggles.

Technisch VA, Hulp is Hier

Hoe zou jouw ondernemersleven eruit zien wanneer je technische zaken aan een ander kan overlaten?

Waar kunnen we je allemaal je mee helpen?

  • Website maken, updaten en aanpassen.
  • SEO (zoekmachineoptimalisatie)
  • Verzorgen van de juiste plugins voor je website.
  • E-mailmarketing systeem koppelen en inrichten.
  • Webshop maken en koppelen met de goede plugins.
  • Online leeromgeving maken en inrichten.
  • Gratis weggever maken en online zetten.
  • Nieuwsbrieven plannen
  • Automatische e-mail “funnels” maken.
  • Social media beheren qua teksten en visuals.

Bovenstaande voorbeelden zijn een greep uit de werkzaamheden waarmee we jou als Technisch VA mee kunnen ondersteunen, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos!

Staat jouw technische taak er niet tussen?

Laat het ons weten!

“Hulp is hier!”

Ons Verhaal

Technische snufjes en werkzaamheden zitten helemaal in ons straatje.
Een duo? Ja, maak je geen zorgen we doen niet aan zang en dans, maar werken graag (en heel goed) samen.

Wij, Diana en Marjolein, zijn beide Technisch VA en werkzaam op het gebied van technische ondersteuning, naast wat social media werkzaamheden zo hier en daar.

De reden dat we graag samen werken ligt in het feit dat we elkaar heel goed aanvoelen en aanvullen. Met onze gecombineerde expertise kunnen we jou het hele gewenste pakket aanbieden.

We hebben ieder al heel wat websites gebouwd en onderhouden. We hebben gewerkt met sites met een shop of een boekingssysteem (of een combinatie daarvan), maar ook met sites met leeromgevingen. We zijn technisch geschoolde VA’s met veel ervaring en dan vooral met WordPress sites. We draaien updates, voeren support uit, of gooien een hele site op de schop. We passen SEO toe en optimaliseren voor mobiele weergave. Kortom: vrijwel alle voorkomende werkzaamheden.

Het voordeel van het werken als een team is – naast dat we samen meer weten – dat we ook altijd backup hebben en vakanties of ziekte goed kunnen overbruggen. Eigenlijk is het een ideale oplossing!

“- Diana en Marjolein”

Onze Diensten

Hieronder kan je in een kort overzicht een selectie van ons aanbod als Technisch VA vinden.

01

Hulp is Hier, website

Website

Van een hele website maken tot onderhoud en support. Of het nu gaat om het implementeren van plugins of het maken van een online leeromgeving of shop. Wij kunnen je helpen.

02
Hulp is hier, SEO, Zoekmachineoptimalisatie

SEO

Gevonden worden door Google is super belangrijk, wij weten hoe je je website SEO kan optimaliseren en zo hoger in de Google zoekresultaten kan komen.

03
Hulp is Hier, online marketing

Online Marketing

Contact met huidige klanten, maar ook het bereiken van nieuwe klanten, met onze kennis kom je verder. Funnels hebben geen geheimen voor ons.

Contact

Skip to content