Website Design

Het is bizar hoeveel er op je af komt als ondernemer. Je bedrijf groeit en dat is mooi, maar het heeft ook consequenties. Alles moet naar een hoger niveau getild worden, want de website die je hebt past niet meer bij de huidige situatie en stilstand is achteruitgang.

Die nieuwe website is dus hard nodig, maar toch blijf je dit project voor je uitschuiven, want waar haal je de tijd vandaan? Wij helpen je graag dit proces te versnellen door jouw ideale website te maken.

WordPress website
Voor het bouwen van je nieuwe website gebruiken we WordPress.
WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waarin je zelf de inhoud van je website kunt beheren. Dit zorgt ervoor dat het aanpassen van teksten en afbeeldingen vrij eenvoudig is.
Dus geen angst voor ingewikkelde html en css codes, die hoef jij voor het maken van kleine wijzigingen niet te gebruiken.
Uiteraard leren we je ook hoe je zelf kleine aanpassingen kunt doen op je website.

website maken Hulp is Hier

Ingrediënten voor een top website!

Website maken, Hulp is Hier

Door samen naar het hele plaatje te kijken zorgen wij dat alles klopt aan jouw website. Het is namelijk meer dan een online visitekaartje.
Bij het b(r)ouwen van jouw ideale website zijn de volgende ingrediënten belangrijk:

Veiligheid
Met de installatie van een beveiligingsplugin zorgen we ervoor dat jouw website wordt bewaakt tegen dreigingen van buitenaf.

SEO (on page) optimalisatie

Ook zoekmachines zoals Google moeten je website kunnen vinden, dat doen we met dit ingrediënt.

Technische optimalisatie
In deze tijd is het echt super belangrijk dat je website goed werkt op allerlei apparaten zoals telefoons en tablets en niet alleen via een pc. Dit is waar wij voor zorgen tijdens de technische optimalisatie.

Snelheid van de website
Niets is zo irritant als een website die lang moeten laden, dat gaan we dus voorkomen door alles wat niet nodig is te verwijderen en alles wat wel nodig is zo “light” mogelijk te maken.

Gebruikerservaring

Ook een belangrijk ingrediënt, het is niet alleen het oog dat iets wil hier. De kleuren en je logo zijn één ding, maar kan je klant de weg wel vinden op je website?
Met onze tips and tricks heeft je klant geen gebruiksaanwijziging nodig!

Content en leesbaarheid
De teksten die jij op je website wil hebben worden door ons via dit ingredient aantrekkelijk gemaakt. Op deze manier zijn de teksten leesbaar, trekken de juiste aandacht en houden ze je klant zo lang mogelijk geïnteresseerd.

Design
Het oog wil natuurlijk ook wat. De website wordt geheel in jouw huisstijl ontworpen. De kleuren en lettertypes die jij hebt uitgekozen worden door ons door de hele website heen doorgevoerd, zodat jouw klant dit meteen zal herkennen bij het landen op jouw website.

“Zelf rommelen? Nee joh, dat laat ik aan Marjolein en Diana over!”

Let's Do It!

Laten we samenwerken en zo tot geweldige resultaten komen.

Pakketten en Prijzen

De kleine lettertjes

De bovenstaande pakketten zijn:

Exclusief:
– Domein en hosting
– Logo, teksten en afbeeldingen
Geen zin om je eigen teksten te schrijven? Laat het ons weten! Wij werken samen met diverse tekstschrijvers die we je kunnen aanbevelen.

Op aanvraag:
– Extra pagina’s
– Extra functionaliteiten
– Extra producten in de webshop
– One pager/Landingspagina (een website die één enkele pagina bevat)

Licenties:
Bij het bouwen van een website maken we gebruik van premium plugins en thema..

Het eerste jaar zijn de licenties inbegrepen, daarna betaal je jaarlijks € 79,00 excl. BTW. Wanneer je je website door ons laat onderhouden zijn de licentiekosten bij het onderhoudspakket inbegrepen.

Betaling:
50% na goedkeuring offerte en 50% een maand later.

Contact

Skip to content