Website Onderhoud

Hoera! Je website is klaar. Dan is je werk nu gedaan. Toch? Helaas, niets is minder waar.  

Voor iedere website, dus ook een WordPress website, geldt dat je er altijd onderhoud aan zult moeten plegen. En dan niet 1 keer per jaar kijken of alles nog klopt. Nee, je moet heel regelmatig (bij voorkeur wekelijks) je site nalopen. Je moet zorgen voor backups, maar ook voor het updaten van thema’s en plugins. Je moet checken of links nog werken. Of je aanbod nog actueel is. En ga zo maar door. Gedoe? ja misschien wel, maar juist door dit onderhoud zorg je ervoor dat je site veilig is. Een goede indruk achterlaat, goed functioneert en altijd up to date is.

 En, we hebben dit al eerder gezegd, natuurlijk kun je dit zelf doen. Maar, zeg eens eerlijk, ga je het ook daadwerkelijk doen? Of komt dit terecht op de ‘O ja, dat moet ook nog’-stapel?

 Je weet allang dat uitbesteden een beter idee is, daarom ben je ook op deze pagina aan het kijken 😉 En natuurlijk helpen wij je heel graag!

Hulp is Hier!

Website Onderhoud, Hulp is Hier

Onderhoudspakketten en Prijzen

Voorwaarden | de kleine lettertjes

– De bovenstaande prijzen zijn per maand en exclusief BTW.
– Een onderhoudscontract sluit je af voor 6 maanden of een jaar. Na 6 maanden is deze per maand opzegbaar.
– Facturering vindt vooraf plaats.
– De onderhoudspakketten zijn exclusief eventuele bijkomende kosten voor het oplossen van mogelijke problemen die tijdens updates naar voren komen. Uiteraard informeer ik je vooraf wat er moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn.
– Niet opgenomen website support (Plus en Premium pakket) kan niet worden doorgeschoven naar de volgende maand.

– Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.
– Indien de website niet door ons is gemaakt, dan kijken we eerst achter de schermen of we de werkzaamheden voor deze site op ons kunnen nemen (er zijn bijvoorbeeld sites die technisch zó ingewikkeld in elkaar zitten dat alleen de oorspronkelijke bouwer er mee uit de voeten kan).

Let's Do It!

Laten we samenwerken en zo tot geweldige resultaten komen.

Website support

Natúúrlijk zorg je ervoor dat de teksten op je website actueel zijn. Toch? Niets slordiger namelijk dan op je website een evenement vermelden dat allang is afgelopen. Of een dienst in de schijnwerpers zetten die uit je assortiment is gehaald.

Maar kijk je ook naar links die moeten werken, die naar goede pagina’s of partners moeten verwijzen.

Het technische website onderhoud (bijwerken van plugins bijvoorbeeld en het verzorgen van back-ups) is één kant van de medaille. maar wat dacht je dus van je teksten en afbeeldingen?

Wist je dat het verzorgen van accurate informatie niet alleen belangrijk is voor de bezoekers van je site, maar ook voor de zoekmachines?

Ja, dit kun je zelf doen. Is voor heel veel van de werkzaamheden ook wel aan te bevelen. Daarom zorgen wij altijd dat we duidelijke instructies geven hoe je aanpassingen kunt doen. Tenslotte zit jij bovenop alle ontwikkelingen. Bij websites waar wij aan werken hebben de eigenaren (uiteraard) volledige toegang. Het is jouw website!

Maar blijf je ruzie houden met het systeem? Of krijg je er vlekken in je nek van, haal je er geen energie uit? Dan doen wij het graag voor je! Onze communicatie lijnen zijn altijd kort, laat even weten wat je gedaan wilt hebben, dan pakken wij het voor je op.


Kost dat?

Doe je het meeste van alle aanpassingen zelf? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan één van onze standaard paketten.

Maar heb je grotere klussen? Dan kunnen we, in overleg, kiezen voor een strippenkaart of een abonnement op maat!

Hulp is hier - Technische Virtual Assistants

Dingen die we voor je kunnen regelen:

  • Tekstuele wijzigingen doorvoeren
  • Afbeeldingen wijzigen (inclusief seo vriendelijke naamgeving)
  • Nieuwe plugins installeren
  • Pagina’s verwijderen
  • Nieuwe pagina’s aanmaken en vullen
  • Menustructuren wijzigen
  • Linkjes toevoegen
  • Formulieren maken of wijzigen
  • Captcha regelen
  • Blogberichten plaatsen

Contact

Skip to content